Het polijsten van een auto

Bespaar tijd en geld

Auto polijsten is een proces waarbij kleine oneffenheden en beschadigingen op de lak van een auto worden verwijderd en de glans wordt verbeterd. Het is goed omdat het de algehele uitstraling van de auto verbetert en beschermt tegen verdere schade door weersomstandigheden en vervuiling. Bij de Vries Autopoetsen zijn professionals die beschikken over de juiste kennis en apparatuur om dit op de juiste manier te doen, waardoor de beste resultaten worden bereikt en de kans op verdere schade wordt verminderd.

Basis polijsten van de auto

Met basis polijsten wordt het oppervlakte van de auto verbetert en het verwijdert kleine krassen en oneffenheden. Vervaging op de lak gaan er uit en je krijgt een mooie glans. Bovendien beschermt het de lak tegen verdere beschadiging en veroudering, waardoor de auto er langer als nieuw uitziet. Basis auto polijsten is dus nuttig om de uitstraling en waarde van een auto te verbeteren.

Medium polijsten van de auto

Met medium polijsten kan het oppervlak van de auto vrijwel volledig worden hersteld. Oneffenheden en diepere krassen kunnen hiermee worden verwijderd zonder dat de lak te dun wordt. Dit is mogelijk door te werken met fijne polijstschijven en speciaal ontwikkelde polijstmiddelen die specifiek zijn afgestemd op de aard en de diepte van de beschadiging. Hierdoor kan een optimaal resultaat worden bereikt en wordt tegelijkertijd de lak dikte zoveel mogelijk behouden.

Max polijsten van de auto

Met max polijsten van de auto worden zoveel als kan alle defecten van de lak hersteld. Het max polijsten is afhankelijk van de dikte van de laklaag. Als de laklaag dun is, kan het polijsten de lak beschadigen. Het is dan ook maar de vraag of de auto max polijsten aan kan. Voordat we dit proces ingaan wordt de lakdikte van elk paneel gemeten voor het gepolijst gaat worden.

Waarom zou u voor ons kiezen

Diensten van grote waarde

Uw keuze voor de Vries autopoetsen is een goede keuze vanwege onze goede reputatie op het gebied van kwaliteit en prijsverhouding. We bieden hoogwaardige polijstdiensten aan tegen redelijke prijzen en hebben veel ervaring in het verbeteren van de uitstraling van voertuigen. Bovendien maken we gebruik van de beste producten en technieken om de auto er weer als nieuw uit te laten zien. Kortom, als u op zoek bent naar een goede kwaliteit en betaalbare uw auto te laten polijsten, is de Vries autopoetsen een uitstekende keuze.

Door jaren van ervaring

Kunnen we het beste resultaat leveren

De Vries Autopoetsen is gespecialiseerd in het polijsten van auto’s en biedt een uitstekende ervaring aan haar klanten. Het bedrijf beschikt over jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technieken en producten op het gebied van autopoetsen. We zijn gedreven om de hoogste kwaliteit resultaten te leveren, waardoor uw auto er weer als nieuw uitziet.

Het bedrijf maakt gebruik van moderne apparatuur en producten om de perfecte glans te bereiken en de oppervlakken van uw auto te beschermen. Of het nu gaat om krassen, deuken, swirls of andere oppervlakte-imperfecties, De Vries Autopoetsen biedt een oplossing die is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Bovendien is het bedrijf toegewijd aan de tevredenheid van haar klanten en garandeert een uitstekende klantenservice, waardoor u zich op uw gemak voelt en vertrouwt op de kwaliteit van het werk.

In samenvattend, als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare autopoetsdienst, dan is De Vries Autopoetsen de perfecte keuze.

Het bepalen van de prijs om een auto te polijsten hangt sterk af van de beschadigingen en vervuiling van de lak.

Daarom willen wij u adviseren, en het is belangrijk voor ons om te begrijpen wat uw behoeften en verwachtingen zijn. Op basis hiervan kunnen we u een weloverwogen advies geven dat aansluit bij uw specifieke behoeften. We zijn dan ook transparant over eventuele beperkingen of onrealistische verwachtingen om teleurstellingen te voorkomen.

Polijsten

Wat kost nou het polijsten van mijn auto?
Kleine auto

Kleinere auto’s
Vanaf €120,-

Middel grote auto

Middel grote auto’s
Vanaf €170,-

Grotere auto of SUV

Grotere auto’s
Vanaf € 250,-

Gemakkelijk te bereiken
Beste resultaten
Milieuvriendelijk
Hand Was
Interieur Schoon
Online betalingen